Din webbyrå i Jönköping

Våra kreatörer och utvecklare tar fram kundunika och användarvänliga webbplatser som träffar rätt hos både målgrupp och sökmotorer som Google. Vi hjälper dig även med strategier för att synas i den digitala sfären. På OAS webbyrå i Jönköping vill vi att du och din digitala närvaro ska väcka nyfikenhet, vinna förtroende, stärka ditt varumärke och vinna affärer. OAS är din webbyrå i Jönköping där du kan känna dig trygg och växa på ditt sätt.

Digital marknadsföring

Hur ska du synas? Var ska du synas? Och framför allt, varför ska du synas? Marknadsföring utan ett tydligt mål är ofta bortslösade pengar, vare sig det rör som om digitala kampanjer eller en vanlig broschyr. Vi hjälper dig hela vägen, från att sätta tydliga mål till att följa upp resultatet.

Webbplats

Även om det är dags att byta ut en befintlig webbplats eller från grunden skapa ett nytt hem på webben finns vi här för dig. Vi bygger en webbplats som skapar värde och hjälper dig att uppfylla företagets affärsmål, med varumärkets strategi som grund. På så vis kan företaget och varumärket växa tillsammans, mot nya höjder.

Vi hjälper er med SEO i Jönköping.

SEO (sökmotoroptimering) är försäljaren som aldrig slutar jobba. Med hjälp av välgjord och uppdaterad SEO får du draghjälp i att generera trafik från Google, kostnadsfritt. Ett bra innehåll är hållbart över tid och slutar inte driva trafik om du slutar betala. Ett bra och välfungerande komplement till köpt marknadsföring.

SEO bygger på att du formulerar ditt innehåll efter vad internetanvändaren kan tänkas söka på, om du exempelvis säljer luft/luft pumpar vill du gärna komma i kontakt med en användare som söker på ”När ska man byta luftpump”. Genom att din webbplats dyker upp som resultat på Googles förstasida ökar chanserna betydligt att användaren ska landa på just din sida för att lära sig mer om när en luftpump egentligen ska bytas. Därifrån till sälj är steget inte lika långt.

Vi arbetar dagligen med att uppdatera, analysera och ge förslag på hur din SEO kan uppdateras för att säkerställa att du är relevant för dina kunder.

Webbanalys och webboptimering

Vet du vad dina besökare gör? Och vet du om du tjänar pengar på din sajt? Var tappar besökarna intresset? Och vad fungerar bra? Detta och mycket mer kan vi hjälpa dig att ta reda på. Dagens webbplatser är så mycket mer än bara ett skyltfönster. Rätt skött blir det snabbt en egen pengamaskin, utan att du behöver bygga en ny från grunden.

Sociala medier

Det är lätt att finnas i sociala medier. Kontot skapas på under minuten och du kan direkt försöka nå ut med ditt varumärke till alla intresserade. Men hur når du dina målgrupper? Vad vill de se? Och i vilka sociala medier ska du befinna dig? Lugn, vi tar fram en strategi så att du själv kan lägga upp arbetet. Eller så lutar du dig tillbaka och låter oss sköta dina sociala kanaler helt och hållet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå ut i den digitala världen?

Kontakta Victor Strand, han älskar att prata om våra tjänster och hur de kan få din verksamhet att nå nya höjder.