Webbyrå i Jönköping med erfarna webbutvecklare

Sedan byrån startade 2010 i Jönköping har vi byggt hemsidor i olika tekniker, för olika branscher med olika mål. Branscherna och målsättningarna är lika olika idag som de var då, men tekniken har utvecklats i hög takt.

Allt börjar med webben

I dag utvecklar vi våra webbplatser i WordPress med Gutenberg. För dig som administratör är Gutenberg en fröjd att arbeta med. Du får tillgång till en snabb webbplats som administreras genom en pagebuilder och ger dig en anpassningsbar och dynamisk sida där du kan förändra flödet av innehållet själv.

Use the force

För dina besökare kommer de inte märka någon större skillnad av kraften som ligger bakom, vilket är ett betyg så gott som något. Det är först när en webbplats slutar fungera som vi som internetanvändare brukar reagera. Våra webbutvecklare ser till att din webbplats är stabil och responsiv för att ge besökaren en bra upplevelse, oavsett om de kommer in via en mobil med 3G nät eller via en dator med 4K skärm.

Vår webbutveckling sker förvisso i Jönköping, men vi är vana vi att arbeta med dig där du är. Vill du veta mer, kontakta oss så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig utvecklas på webben.

Mobiler med TUC Academys hemsida.

Webbplatser

Att ge ett bra första intryck första intryck gör livet så mycket lättare. Och första intrycket är ofta din webbplats. Den är ditt skyltfönster, din informationskanal, din handelsplats och din kundservice.

Exakt vilket jobb din sajt ska göra beror förstås på dina behov. Så vi börjar med att ta reda på dem. Och skulle det vara så att du inte själv är helt på det klara med vad du behöver, förtvivla inte. Vi hjälper dig att bringa ordning i behovspyramiden.

Vi har byggt webbar åt både små och stora företag i många års tid. Vi har bra koll på var fallgroparna finns och vet hur man håller budgeten.

Klar blir en webbplats aldrig, den ska leva, och utvecklas i takt med att ditt företag (och tekniken) gör det. Men vi hjälper dig förstås i den processen också. Med oss som partner får du alltid konstruktiva förslag på hur din sajt kan utvecklas, både tekniskt och innehållsmässigt.

Mätbarhet

Ibland får du klara svar på vad som behöver göras. Vid andra tillfällen får du nöja dig med att datan ger ledtrådar. Dem använder vi för att ställa upp hypoteser, som i sin tur kan testas.

Allt eftersom tiden går kommer din webbplats, dina kampanjer och ditt digitala försäljningsarbete att utvecklas. Vi kallar det ofta för ”optimering” men det är egentligen ett dumt begrepp – det finns ju alltid utrymme för förbättring.

Oavsett vad vi väljer att kalla det, så ser vi till att du kommer igång. Vi sätter upp verktygen du behöver – och lär dig att använda dem. Och vill du kan vi sköta mätandet åt dig.

Webbutveckling på OAS.
Kablar på OAS.

Underhåll

Inställningar, innehåll och verktyg blir föråldrade, funktioner obsoleta. Nya säkerhetshot (och -lösningar) dyker upp. Kort sagt behöver din sajt underhållas och vårdas.

Ett smidigt sätt att garantera kvalitén på sajten är att teckna ett serviceavtal med oss. Då får du precis den nivå på underhåll som du behöver, utan behöva tänka mer på saken.

Webbhotell

Vårt webbhotell fungerar som de flesta andra. Det är stabilt, snabbt och kostar ungefär lika lite som hos andra leverantörer. Du kan administrera din sida själv, backup sköts automatiskt – kort sagt, det fungerar.

Så varför välja oss? Jo, det finns några saker som gör oss ovanliga. När du behöver vår hjälp, till exempel, så behöver du ite gå via en chatbot som kopplar dig till ett servicecenter på andra sidan jorden. Det räcker med att du lyfter luren, så får du hjälp på studs. På svenska. Av någon du förmodligen talat med förut.

Och skulle du komma på att du vill slippa administrera sidan själv, ja då är det bara att säga till. Att säga till är över huvud taget ett bra sätt att få hjälp av oss.

Därför ska du välja oss.

Tuc Academys hemsida på datorn.

Utvalda case