Contentbyrå med fokus på foto, film och grafisk formgivning

Vad vore världen utan grafisk formgivning? Den skulle vara trist och tråkig och.. alldeles, alldeles dötrist! Det är väl tur att vi har färg och form för att göra världen lite trevligare och finare.

Glasögon på logotyp

Brukar du läsa innehållsförteckningen när du handlar mat?

Nä, det gör du nog inte. Och det gör inte de flesta andra heller, innehållsförteckningar är ju så själsdödande trista. Därför brukar vi börja med att väcka intresse. För när väl intresset är väckt, då kan du berätta nästan vad som helst utan att folk slutar lyssna.

Grafisk formgivning

Känns du igen blir du snart berömd.

Våra kreatörer ger dig en tydlig visuell identitet, som gör dig lätt att känna igen. Ofta räcker det att uppdatera din visuella identitet. Ibland krävs en mer genomgripande förändring.

Kraven på resultatet är desamma oavsett om förändringen är stor eller liten. En bra grafisk profil ska vara lätt att känna igen – och lätt att arbeta med. Den ska fungera lika bra i telefonens alla sociala medie-appar som på stortavlor och affischer.

Därför behöver äldre grafiska profiler ofta ses över. Kanske behöver du egna, skräddarsydda ikoner? Kanske behöver din logotyp renodlas för att fungera även i små, digitala format? Vad som än behöver åtgärdas fixar vi det.

Så att dina kunder känner igen dig, var du än syns.

Foto

Vi vet vilken kraft som finns i vältagna bilder och filmer som berör. Och vi kan fota där du är, vårt kontor ligger förvisso i Huskvarna men vi kommer mer än gärna ut till dig för att uppdatera din bildbank.

Vältagna bilder förhöjer alla produktioner, oavsett om det handlar om produktbilder som ska skapa köpsug, personalbilder som förtydligar eller företagsbilder som förklarar. En välgjord och högkvalitativ bildbank är anpassningsbar och hjälper dig sätta färg, form och känslor till ett budskap du vill kommunicera.

Film

Vi har även vana att arbeta med rörlig bild för att hjälpa dig bygga ditt varumärke. Vi filmar allt från produkter i fotostudio till produktion i fabriken. Tillsammans hittar vi ditt uttryck och om du vill hjälper vi dig ta fram manus, storyboard och planering inför filmning. Nedan kan du se ett urval av tidigare produktioner vi gjort, för att kicka igång din inspiration.

Vi hjälper dig att hitta den perfekta kostymen för ditt varumärke. Och dessutom hjälper vi dig med manus och regi.

Copywriting

En bra rubrik säger mer än tusen ord. En bra text säger mer än inget.

Textburna idéer. På samma sätt som foto, film och grafisk form gestaltar ditt varumärke visuellt, gör copywritern det i text.

Texternas längd beror på kanal och syfte. I en annons ska ofta ett helt resonemang eller ett scenario fångas i en kort rubrik – det är copywriterns uppgift att få läsaren att själv lägga till det som inte skrivs ut i klarspråk. Artiklar, eller texter till hemsidor, behöver vara längre förstås, och ha en tonalitet som rimmar med ditt varumärke. Filmmanus ska gå att filma, en voice over att läsa högt.

Precis som bra form kräver god copywriting en tanke, en idé. Så copywritern börjar med att räkna ut vad som ska skrivas. Nästa steg är att räkna ut hur det ska skrivas. Och till vem. I slutändan ska texten förstås påverka en läsare till att tycka, känna och göra något. Vem och vad beror helt på målen du satt upp.

Utvalda case