Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Att synas med organiskt innehåll är viktigt, men ibland behövs det ändå annonseras.

Vi hjälper dig med annonsering på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Att ha ett bra innehåll på sociala kanaler är viktigt, men ibland behöver ett nytt budskap nå ut snabbt, eller kanske till personer som i vanliga fall inte följer dig. Då är annonsering på till exempel Facebook, Instagram och LinkedIn ett bra alternativ. Men självklart hjälper vi dig med annonsering i andra kanaler också.

Vi är vana att sätta samman en kampanj som ska fylla dina mål, och annonseringen vi arbetar med varierar lika mycket som våra kunder skiljer sig åt. Annonsering kan hjälpa dig om du har ett nystart företag och vill informera om din verksamhet, eller om du har en ny produkt du vill dina nuvarande och potentiella kunder ska känna till. Digital annonsering kan även vara ett medel för att skapa en kunddatabas och driva trafik till exempelvis en hemsida.

Facebook, Instagram och LinkedIn, tillsammans med Google, är i dag de stora plattformarna för digital annonsering. På dessa plattformar arbetar vi dagligen och håller oss hela tiden uppdaterade hur verktygen och målgrupperna förändras för att skapa så mycket värde genom annonsering som möjligt. Vårt mål är att vi genom dina investerade medel ska hjälpa dig nå dina affärsmål, och att vi genom analysering kan göra nästa kampanj ännu mer framgångsrik.

Vad kan vi hjälpa till med?

Oavsett vilka mål du har med din annonsering hjälper vi dig, antingen med hela produktionen inklusive målgruppsundersökning, produktion av innehåll, administration, optimering och analysering. Men så klart kan vi även hjälpa till med enstaka delar. Och även om vi utgår från Jönköping är vi vana att hjälpa företag runtom i landet.

Inspiration

Bygg en relation med din målgrupp.

Konsten att kontrollera – Vad är user experience och varför behövs det?

Tryck eller digitalt?