Vilka vi är?

Vi är OAS.

Utöver att vi arbetar med annonsering på sociala medier, design och utveckling av nya webbplatser, grafisk produktion och fotografering tycker vi om hundar, hästhoppning, golf, styrketräning, Fantasy Premier League, fiske och Leksands IF. Lär känna oss på OAS.

Vi uppmuntrar varje OAS:are att vara sig själv – det blir så konstigt att försöka vara någon annan. Detsamma gäller för våra kunder. Allt vi gör ska hjälpa dem att vara sig själva.

Sedan 2010 har vi arbetat med det mesta inom reklam och marknadsföring. Och likt hur behoven förändras utvecklas även vår kompetens, idag har består vi av elva personer som fokuserar på hantering av sociala medier, utveckling av hemsidor och grafisk formgivning. Och tillsammans med alla de konsulter vi arbetar med kan vi alltid leverera en komplett lösning som hjälper dig att synas och höras.

Reklambyrån har tio tigrars styrka

Ett gammalt OAS-ordspråk.

Det här gör vi

Vi arbetar med det mesta som resulterar i att du marknadsför ditt företag. Oavsett om det handlar om en ny webbplats, kampanjer på sociala medier eller grafisk formgivning av en årsredovisning utgår vi från dig och dina mål. I slutändan handlar det alltid om att du ska öka din lönsamhet.

Skiss av Junehems grafiska element.