Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Wetterhälsan

En vårdcentral att räkna med

Wetterhälsan är Jönköpings största privata vårdcentral och bedriver även företagshälsovård, försäkringsmedicinsk vård och vaccinationsmottagning.

Deras värdeord är, nytänkande, effektivitet, tillgänglighet, service, kvalitet och god arbetsmiljö. Något vi på OAS har med oss när vi arbetar tillsammans med Wetterhälsan.

Wetterhälsan är en av OAS äldsta partner som vi hjälper med allt från en annons till en hel hemsida, ett samarbeta vi är mycket stolta över att år efter år ha det förtroendet.

Uppdaterad hemsida

Allt eftersom Wetterhälsan växte med fler tjänster och enheter växte även deras hemsida. Samtidigt gör nya digitala tjänster entré i vården vilket gör hemsidan till ett ännu viktigare verktyg i Wetterhälsans verksamhet för att varje dag fortsatt kunna erbjuda invånare i Jönköping den bästa primärvården.

En ny hemsida som på ett enkelt och tydligt sätt skulle leda invånarna i Jönköping när de behövde hjälp var alltså det primära målet med den nya sidan.

Uppdaterad grafisk profil

Samtidigt arbetade vi även igenom deras grafiska profil för att lyfta deras grafiska identitet och en tydlig grafisk manual togs fram för att ha en tydlighet båda internt och externt i hur Wetterhälsan ska arbeta med sitt grafiska utseende, vilket ju ofta kan vara en utmaning när ett företaget växer i snabb takt.

Vi uppdaterade även deras bildbank med nya miljöbilder från deras olika enheter i Jönköping.

Låt dig inspireras!

"Vi ska ha en ny logotyp."

Helgad vare designbriefen.

Tryck eller digitalt?