Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HOMEstate

Boendet ska inte vara ett hinder för drömjobbet

HOMEstate arbetar med att tillhandahålla hem för uthyrning till de företag som vill rekrytera expertkompetens. HOMEstate startades av ägarna till K-Fastigheter, OnePartnerGroup och Balder, och målsättningen är att ta bort hindret att inte ha en bostad för en person som hittar sitt drömjobb i annan stad. HOMEstate vill leverera ett genomtänkt boende som känns som ett hem långt hemifrån. Är ditt företag i behov av att rekrytera men hittar du inte den du söker i din region? Kolla in HOMEstate för att kunna erbjuda både ett jobb och ett hem.

Nytänkande, Nymodigt, Nystartat

Vårt uppdrag från ägarna av HOMEstate var att skapa ett modernt varumärke som var skalbart för både nationell och internationell expansion. Vi fick en beställning där resultatet skulle innehålla en grafisk profil, en webbplattform och en enklare vision och mission. Vi ville skapa något som väckte det intresse som affärsidén förtjänar. Och som samtidigt förmedlade den trygghet som behövs för att både de boende och det företag som hyr lägenheten ska känna sig bekväma.

En komplett identitiet

Vårt gemensamma arbete resulterade i en ljus grafisk profil som balanseras med en grå och en blå ton. Som komplement tog vi fram en toning av orange som tydligt skulle kunna framhäva detaljer i trycksaker och på webbplatsen. Webbplatsen vi skapade har i syfte att beskriva vilka HOMEstate är och gör, samt driva konverteringar för uthyrningar av lägenheter. Hemsidan är byggd i Javascriptramverket Vue och använder WordPress som administrationspanel. Som en del i att bygga ett varumärke som är rustat för expansion utanför Sveriges gränser är den redan nu möjligt att besöka på engelska.

Låt dig inspireras!

"Vi ska ha en ny logotyp."

Helgad vare designbriefen.

Bygg en relation med din målgrupp.