TUCS hemsida i mobilversion.

TUC Yrkeshögskola

Webbplats

Bakgrund

TUC erbjuder utbildningar när de behövs, där de behövs. TUCs yrkeshögskola startades ursprungligen i Tranås 1989 och har sedan dess växt och växt. Idag har TUC över 85 anställda och bedriver sin utbildningsverksamhet på fler än tio orter: Tranås, Stockholm, Jönköping, Linköping, Motala, Helsingborg, Lidköping, Västervik, Norrtälje och Skellefteå med ett antal satellitorter – från norr till söder.

Uppdraget

Vi har ett flerårigt samarbete med TUC i ryggen och har bland annat byggt deras webbplats, www.tucsweden.se. Eftersom att webbplatsen bygger på WordPress med Gutenberg ger den stora möjligheter för TUC:s interna marknadsteam att administrera och hålla sajten såväl snygg som användarvänlig och kanske framförallt: aktuell. Den ger så klart även både studerande och kommande studenter möjligheten att välja och vraka bland en mängd utbildningar av flera olika utbildningstyper.

TUCs hemsida i desktopvy.
TUCs hemsida i mobilvy.
TUCs hemsida i desktopvy.

Vi hjälper dig med webbutveckling

Hittar dina kunder dig inte på nätet är risken att de inte hittar dig alls. Vi hjälper dig hela vägen, från strategi och formgivning till innehåll och teknik.

TUCs hemsida i mobilvy.
TUCs hemsida i mobilvy.

Vill du veta mer om TUC?

Se vårt fantastiska arbete med TUCs webbplats och vad de sysslar med genom att klicka på knappen: