Prostatype Genomics

Kommunikationsplattform, Sociala medier, WEBBPLATSer

Bakgrund

Prostatype Genomics AB är företaget bakom det prognostiska gentestet Prostatype. Sedan 2007 har Prostatype hjälpt män med prostatacancer att få en bättre förståelse för hur allvarlig deras prostatacancer är och därmed kunna hjälpa dem i valet av behandlingsform.

Uppdrag

OAS uppdrag bestod av att göra en rebranding av företagets ansikte utåt. Detta inkluderade en ny design för företagets två webbplatser samt en kommunikationsplattform för Prostatype Genomics digitala kanaler så som sociala medier, nyhetsbrev och pressreleaser.

Vi hjälper dig med:

Grafisk formgivning

Vackert, spännande, roligt eller intressant – det finns många sätt att göra innehåll läs- och sevärt. Våra specialister hjälper dig att bli lyssnad på.

Strategi

Sälj mer. Sälj enklare. Sälj dyrare. Hur dina marknadsföringsmål än ser ut hjälper vi dig att nå dem. Våra specialister arbetar med allt från analys och strategi till kreativt skapande och genomförande av kampanjer. Och självklart utvärderar vi resultaten också.

Webbutveckling

Hittar dina kunder dig inte på nätet är risken att de inte hittar dig alls. Vi hjälper dig hela vägen, från strategi och formgivning till innehåll och teknik.

Vill du veta mer om Prostatype Genomics?

Se vårt fantastiska arbete med Prostatype Genomics och vad de sysslar med genom att klicka på knappen.