Global Ensemble Talent

Grafisk Profil, WEBBPLATS

Bakgrund

Global Ensemble Talent Management består av mångsidiga talanger och representerar ett brett spektrum av skådespelare och kreativa människor inom film, teater och konst. Global Ensemble Talent Management vill fokusera på talangens personliga och professionella utveckling, både i Norden och globalt.

Global Ensemble Talent Management syftet är att samarbeta med talanger, teatrar, producenter, produktionsbolag, filmbolag och streamingplattformar globalt. Deras huvudkontor finns i Oslo och Stockholm, och i mindre skala i Köpenhamn och Reykjavik. De samarbetar också med partners i både Europa, Asien och USA.

Uppdrag

OAS uppdrag bestod i att ta fram en ny webbplats som skulle förenkla Global Ensemble Talent Managements arbete genom att vara mer överskådlig, lättnavigerad och med en bättre filterfunktion för att hitta rätt talang till rätt produktion.

Arbetet innebar förutom att bygga en ny webbplats, även att ta fram nya färger, typsnitt och en logotyp. Med andra ord en grafisk profil och ett starkare varumärke.

Vi hjälper dig med:

Grafisk formgivning

Vackert, spännande, roligt eller intressant – det finns många sätt att göra innehåll läs- och sevärt. Våra specialister hjälper dig att bli lyssnad på.

Webbutveckling

Hittar dina kunder dig inte på nätet är risken att de inte hittar dig alls. Vi hjälper dig hela vägen, från strategi och formgivning till innehåll och teknik.

Vill du veta mer om Global Ensemble Talent?

Se vårt fantastiska arbete med Global Ensemble Talent och vad de sysslar med genom att klicka på knappen.